Про речі, які носяться без зайвих думок
Я взагалі потрапила в цю ситуацію випадково, бо шукала собі просту футболку для роботи, а закінчила тим, що стояла в гардеробній та міряла лонгслів, який узяла чисто “подивитись, як сяде”
7 Views

Я взагалі потрапила в цю ситуацію випадково, бо шукала собі просту футболку для роботи, а закінчила тим, що стояла в гардеробній та міряла лонгслів, який узяла чисто “подивитись, як сяде”
У мене таке було минулої осені, коли я зрозуміла, що мені бракує саме універсальних речей, а не красивих, але незручних. Спочатку я думала знайти щось дуже мінімалістичне для тренувань, але потім почала брати лонгсліви і в звичайні поїздки, і на роботу, коли треба було щось легке під жакет. Найбільше мене здивувало те, що різні моделі відрізняються не тільки тканиною, а й тим, як вони “поводяться” протягом дня: одні щільніші й тримають форму, інші дуже м’які й майже не відчуваються. Коли вирішила краще розібратись у варіантах, я відкривала https://luforu.com/katalog/verh/longslivy/, це те, що я використовую, щоб порівняти моделі й не купувати навмання. Найзручнішими для мене стали ті, де трохи подовжений рукав і не надто глибокий воріт — вони гарно сидять і не перекручуються навіть після активного дня. Ще помітила, що краще обирати ті, де шви пласкі: вони реально рятують, коли багато рухаєшся, бо нічого не натирає. А загалом раджу брати лонгслів, який не відчувається “святковим”, а просто природним, тоді він точно стане частиною гардеробу, а не лежатиме на полиці до невідомих часів.